Amadeus

 

Het totale plan bestaat uit 8.500 m2 winkels en 80 appartementen, waarvan ca. de helft koop- en de helft vrije sector huurappartementen. In de ondergrondse parkeergarage is exclusief plaats voor de bewonersparkeerplaatsen. De architect is Jacques de Brouwer van Bedaux de Brouwer uit Goirle.

 

De winkels zijn ruim voor start bouw verkocht aan ASR Vastgoed Vermogensbeheer welke deze in het ASR Dutch Prime Retail Fund zal opnemen.

 

Het totale project Amadeus vergt een investering van 65 miljoen euro. In de loop van 2012 wordt gestart met de bouwwerkzaamheden, het project zal in 2014 worden opgeleverd.

 

De Ierse kledingretailer Primark en Ontwikkelingsmaatschappij Kalvermarkt hebben een huurovereenkomst getekend voor een 8.000 m2 grote winkel in de geplande nieuwbouw op de hoek van de Kalvermarkt/Spui in Den Haag. Het betreft de begane grond, eerste en tweede verdieping van een zeer beeldbepalende winkel- en woonontwikkeling in het hart van Den Haag tegenover het Stadhuis en de kop van de Grote Marktstraat. De huurovereenkomst is gesloten voor een periode van vijftien jaar.

Details

 

Programma

8.500 m2 winkels en 80 appartementen

 

Architect(en)

Jacques van Bedaux de Brouwer

 

Ontwikkelaar(s)

Provast

ASR Vastgoedontwikkeling

 

Start bouw

2012

 

Oplevering

2014

 

Doelgroep

(winkel)bedrijven, stadsbewoners en -bezoekers

 

Website

Nog onbekend

Partner(s):
Amadeus Kalvermarkt foto 1Amadeus Kalvermarkt foto 2